Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНикак не е елегантно спрямо

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНикак не е елегантно спрямо
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за Трифонов: Не е елегантно да се криеш зад гърба на една дама

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Никак не е елегантно по отношение на дама да се скриеш зад тила й. Това, че Трифонов номинира госпожа Стефанова е отлично, само че е опит за заобикаляне на дадената отговорност. На минутата, на секундата тя ще върне мандата. Т.е. Има Такъв Народ няма никаква концепция нито по какъв начин се ръководи, нито по какъв начин се носи отговорност.  

Това разяснява в ефира на Нова тв депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Всяка минута на деяние на този парламент носи вреди на страната. И аз мога да ви кажа по над 70-те импортирани проекто-закона какво може да се чака, уточни тя. 

Очакваме да забележим коя ще е третата политическа мощ, на която президентът ще връчи мандат. Това може да е не Българска социалистическа партия, а някоя от другите политически сили. Смятам, че бихме подходили към всички по еднакъв метод. Специално за Българска социалистическа партия имаме решение, взето на конгрес. Ние действаме по отношение на разпоредбите в нашата партия и според устава й, че с Българска социалистическа партия няма да управляваме, безапелационна е Атанасова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР